Saturday, December 11, 2010

TUISYEN !

Assalamualaikum semua. Sape sape yang beragama Islam tuh jawablah eh. Dosa tau tak jawab. Sori lah post maal hijrah aku tak dapat tulis lagi sebelum nie. Kakaka. Line super lembab tau dok?! Tau ak, Facebook sekarang nie semakin lame semakin lembab + gila + boring + ? = mane aku tau. New facebook layout is gross! Arghh! Benci aku! Aku tak suke tak suke tak suke layout baru facebook! Huduhhhhh! Okay okay. Sempena tajuk "TUISYEN" , aku nak kasi tau kat korang , aku masuk tuisyen Cikgu Lan . Ma aku cakap Cikgu tuh superb . Aku amek subjek Matematik sahaja sebab tuisyen dan cikgu tuh pandai ngajo Math je. So, semalam hari Jumaat dah start tuisyen. Tuisyen yang aku amek tu hari jumaat je. Act, ade 3 sesi. Hari laen pom ade.

Jumaat 10:15 | 12:15 T/H
3:00 | 5:00 PTG
Ahad 8:00 |10:10 MLM

Yang kat senarai atas tuh untuk candidates PMR je. SPM hari laen dan waktu waktu yang laen. Malas nok senarai. Hukhak. Patu kan, mase hari tuisyen tuh, tadop sorang pom yang sekelas ngan aku. Yang sekola aku ade, tapi semuanya lelaki dan kelas kelas intan. Yang kelas jepun , ade IRWAN ngan IQBAL. Yang aku tak cayenye, DIN ngan SYAFIK sep2 ganas pom ade tuisyen gop. Bukan nak kate gane, dorang tuh, cane eh nak bagitau. Sape sape yang kenal dye, tau lah perangai dye camne.

Patu napok Ainis , kawan lame mase skolah rendah dulu. Napok kawan kawan lame mase sekolah rendah dulu. Setahu aku , dorang sekolah BB. Kirenye ramai yang sekolah BB lah kat tuisyen tuh. Sekolah AIZEK , 5 orang je termasuk aku. Yang aku fed up, ade lah budok sekolah mane entah, menyampah je aku tengok. 2 ekor perempuan tuh, duk tergelak gelak mase cikgu tengah ngajor. Dah lah duduk belakang aku. Mase cikgu ngajo, mesej mesej. "Eh perempuan, ko ingat ko dua ekor je ke ade pakwe? " ARGHHH! Tertekan aku! Cikgu batuk, dye ajuk ajuk cikgu tuh. Rase nak blahh ase dari situ.

Erggghh! Hari jumaat nie aku tak tau nak duk ngan sape. Aku tadop geng ekpom. Tekan guh gini. Ya Allah! Tolong lah aku. Geng 2 kelas aku ambik kelas pagi ekpom . Aku tak tau nk duk ngan sape nie. Hurmmm. -_-

Hati suka ,tak sabar sabar nak ke wedding Kak Intan Marliana. This 25 /12 /2010. I'm wear Japanese Cotton of Baju Kurung. :D



Terima Kasih Daun Keladi :)

No comments:

Post a Comment